Valores cooperativos

Un antropólogo propuso un juego a los niños de una tribu africana. Puso una canasta llena de frutas cerca de un árbol y le dijo a los niños que aquel que llegara primero ganaría todas las frutas. Cuando dio la señal para que corrieran, todos los niños se tomaron de las manos y corrieron juntos, después se sentaron juntos a disfrutar del premio. Cuando él les preguntó por qué habían corrido así, si uno solo podía ganar todas las frutas, le respondieron: UBUNTU, ¿cómo uno de nosotros podría estar feliz si todos los demás están tristes? UBUNTU, en la cultura Xhosa significa: "Yo soy porque nosotros somos."

sábado, 9 de junio de 2012

Desde el casal informan...........................

Salutacions,

a continuació t'enviem un seguit d'activitats que pensem són del teu interès:

- Enganxa't al Casal!! Taller de costura + Monòleg de Valentí Pinyot
DISSABTE 18H: TEIXIM AL CASAL

ESPECIAL "ENGANTXAT A LA FRESCA"
TALLER OBERT DE GANXO, COSTURA I ALTRES TEIXITS.
Prepara les teves eines, esmola les teves agulles, organitza el teus fils, teles i també la roba vella. No oblides portar també els teus dubtes, els teus coneixements, les teves inquietuts i ... vine a gaudir d'una vesprada de dissabte al Casal Popular. Ens trobarem allí a partir de les 18h.

Ah! i si vols porta alguna cosa per a picar. Compartirem coneixements, conversació i berenar!

A més, aquest dissabte... les Costureres Nòmades ens presentaran el seu projecte d'investigació, disseny, producció, formació...
i a les 21h. podrem gaudir d'un monòleg a càrrec de Valentí Pinyot. AFERS I COSES QUE PASSEN: vetllada improvisada amb narracions i temes actuals. Històries d'arreu d'aquest món. D'amor i desamor. De lladres i polítics. De denúncia i de solidaritat, tot acompanyat d'un còctel ben especial BBB (Bo, Bonic, Barat).


No t'ho pots perdre!
- Festa Internacionalista
Estàs fins al monyo de tants exàmens?
Ets a l'atur i necessites animar-te?
Estàs fart del teu treball precari i necessites un descans?

Aleshores, tenim la solució!

El proper dissabte 16 de juny a les 20:00 la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa(CRTR) celebrarà al Casal Popular de Castelló (CPCS) la seua Festa Internacionalista!

Vine i gaudeix de la millor música cubana amb un deliciós mojito en la mà. A més a més, podràs sopar amb tostades d'humus i coques vegetals de la terreta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario